Informatie

Ben jij een fervent hardloper die onderweg graag enkele obstakels passeert? Dan zijn de bokspringpalen ideaal om op te nemen in jouw training. Je vindt de bokspringpalen samen met de driedubbele balansbalk en hindernis springen als een hindernisbaan langs de Street workout route van 3,5 kilometer. Je kunt de hindernisbaan in willekeurige volgorde afwisselen en op verschillende manieren in jouw training opnemen. Wie daag jij uit voor een rondje over de hindernisbaan? 

PowerPoint-presentatie
park-g79a304873_1920

Locatie

Je vindt de bokspringpalen samen met de driedubbele balansbalk en de hindernisbaan op de zesde locatie langs de Street workout route.

Oefeningen

Ruimte voor video's met oefeningen

Tips en weetjes!

VERMINDER JE SCHERMTIJD EN GA SPORTEN

Tv kijken of achter de computer zitten is eigenlijk helemaal niet goed voor je als je dat te lang doet! Dus probeer dat dan ook niet te lang te doen en af te wisselen met beweging of buitenspelen.

Voordelen van buitentrainen op een rij

Een training in de buitenlicht verlaagt je bloeddruk en vermindert stress, boost je vitamine D, helpt tegen slapeloosheid en doorbreekt de sleur. Ook helpt de wind je om meer calorieën te verbanden.

Ontdek de veelzijdigheid van bootcmap

Kies voor een combinatie van bijvoorbeeld intervaltrainingen, hardlopen en fitnessoefeningen. Maak gebruik van de toestellen of neem een springtouw, kettlebells, een corebag of medicine balls mee.

Wat vind je nog meer op deze locatie?

Beweegstoestellen-25
Beweegstoestellen-23

Deel je sportieve foto!

Fotowand

Wil jij je foto hier terugzien? Gebruik dan de #Sneekbeweegt bij je bericht op Instragram en je ziet jouw foto hier verschijnen op onze fotowand.