Informatie

Naast diverse fitnesstoestellen, een skatepark en een multicourt zijn in de wijk Tinga in Sneek ook enkele hindernissen te vinden. Ideaal als je je hardloopronde wilt afwisselen met enkele obstakels. Niet alleen leuk als je aan het trainen bent voor een hindernisrace, maar vooral leuk om bijvoorbeeld in je (wekelijkse) sporttraining op te nemen. Hoe vaak volbreng jij de hindernisbaan? 

De hindernisbaan bestaat naast de driedubbele balansbalk ook uit hindernis springen en bokspringpalen. Deze drie hindernissen lenen zich voor allerlei creatieve mogelijkheden. Je vindt de hindernissen op de zesde beweeglocatie langs de Street workout route van 3,5 kilometer. Op deze manier kun je de hindernissen bijvoorbeeld volbrengen aan het einde van jouw hardlooptraining.

PowerPoint-presentatie
park-g79a304873_1920

Locatie

Je vindt de driedubbele balansbalk samen met de hindernisbaan en bokspringpalen op de zesde locatie langs de Street workout route.

Oefeningen

Ruimte voor video's met oefeningen

Tips en weetjes!

DE VOORDELEN VAN OUTDOOR FITNESS

Bewegen in de buitenlucht is gezond. Je verbrandt namelijk niet alleen meer calorieën, maar voelt je ook gelukkiger door het aanmaken van endorfine en het contact met direct zonlicht.

BEWEGEN IS NIET ALLEEN GEZOND MAAR OOK LEUK!

Elke dag zou je eigenlijk een uur moeten bewegen, zoals wandelen, zwemmen, fietsen of buitenspelen, naast 2x in de week sporten. Kies daarom voor een leuke en gezellige sport.

VIND JE HET MOEILIJK OM ALLEEN TE SPORTEN?

Kies een sport die jij leuk vind om het sporten zo lang mogelijk vol te houden. Vraag daarnaast een vriend, buurman of familielid mee om te gaan sporten of sluit je aan bij een (sport)vereniging.

Wat vind je nog meer op deze locatie?

Beweegstoestellen-23
Beweegstoestellen-27

Deel je sportieve foto!

Fotowand

Wil jij je foto hier terugzien? Gebruik dan de #Sneekbeweegt bij je bericht op Instragram en je ziet jouw foto hier verschijnen op onze fotowand.