Informatie

Naast je standaard hardloopronde ook eens een aantal fitnesstoestellen uitproberen? Kies dan voor de Street workout route. Deze route heeft een lengte van 3,5 kilometer en je komt langs allerlei fitness-, sport- en beweegtoestellen. De fietstrainer is een van de drie sporttoestellen op de vijfde locatie langs deze actieve (wandel)route. Je vindt namelijk op deze beweeglocatie ook de power tower en het push pull multistation. Door deze fitnesstoestellen kun je je hardloopronde dus perfect afwisselen met een aantal sportieve activiteiten. Ideaal voor jou als fanatieke hardloper die ook af en toe eens bootcamp activiteiten wil ondernemen. 

De fietstrainer staat op een extra mooie locatie. Vanaf de fitnesstoestellen heb je namelijk een fantastisch uitzicht, maar de toestellen zijn ook goed bereikbaar voor ouderen en mindervaliden. Wie neem jij mee naar deze sportlocatie?

PowerPoint-presentatie
park-g79a304873_1920

Locatie

Je vindt de fietstrainer samen met de power tower en het push pull multistation op de vijfde locatie langs de Street workout route.

Oefeningen

Ruimte voor video's met oefeningen

Tips en weetjes!

WAAROM IS HET GEZOND OM TE FIETSEN?

Fietsen helpt om vele ziektes, zoals diabetes en hart- en vaatziekten, te voorkomen. Daarnaast is fietsen goed om te ontspannen en helpt het tegen stress en zorgt het voor een betere nachtrust.

Bewegen is niet alleen gezond maar ook leuk!

Elke dag zou je eigenlijk een uur moeten bewegen, zoals wandelen, zwemmen, fietsen of buitenspelen, naast 2x in de week sporten. Kies daarom voor een leuke en gezellige sport.

Verminder je schermtijd en ga sporten

Tv kijken of achter de computer zitten is eigenlijk helemaal niet goed voor je als je dat te lang doet! Dus probeer dat dan ook niet te lang te doen en af te wisselen met beweging of buitenspelen.

Wat vind je nog meer op deze locatie?

Beweegstoestellen-17
Beweegstoestellen-18

Deel je sportieve foto!

Fotowand

Wil jij je foto hier terugzien? Gebruik dan de #Sneekbeweegt bij je bericht op Instragram en je ziet jouw foto hier verschijnen op onze fotowand.