Informatie

Houd je van obstakels tijdens je hardloopronde of train je voor bijvoorbeeld een obstacle run, mud masters of een andere hindernisrace? Maak dan gebruik van deze hindernis en spring tijdens je hardloopronde over deze boogbaan bestaande uit vijf bogen. Naast de hindernisbaan vind je op deze locatie, de zesde en laatste beweeglocatie in de Street workout route van 3,5 kilometer, ook een driedubbele balansbalk en enkele boksspringpalen. Ideaal voor jouw training inclusief enkele hindernissen. Wie daag jij uit voor een rondje hardlopen inclusief hindernissen?

PowerPoint-presentatie
park-g79a304873_1920

Locatie

Je vindt de hindernisbaan samen met driedubbele balansbalk en de bokspringpalen op de zesde locatie langs de Street workout route.

Oefeningen

Ruimte voor video's met oefeningen

Tips en weetjes!

ONTDEK DE VEELZIJDIGHEID VAN BOOTCMAP

Kies voor een combinatie van bijvoorbeeld intervaltrainingen, hardlopen en fitnessoefeningen. Maak gebruik van de toestellen of neem een springtouw, kettlebells, een corebag of medicine balls mee.

Verminder je schermtijd en ga bewegen

Laat je telefoon eens thuis als je gaat sporten. Zet daarnaast je notificaties uit, leg je telefoon eens wat vaker uit het zicht, stel een tijdslimiet in en neem regelmatig een digitale pauze. Dit zijn al 4 tips om je schermtijd te verminderen.

Bootcamp: oorsprong in het Amerikaanse leger

Met de oorsprong in het Amerikaanse leger is bootcamp sinds begin deze eeuw in opmars. Bootcamp is een combinatie van cardio- en krachttraining, waarbij zowel eigen krachten als toestellen gebruikt kunnen worden.

Wat vind je nog meer op deze locatie?

Beweegstoestellen-25
Beweegstoestellen-27

Deel je sportieve foto!

Fotowand

Wil jij je foto hier terugzien? Gebruik dan de #Sneekbeweegt bij je bericht op Instragram en je ziet jouw foto hier verschijnen op onze fotowand.