Informatie

Samen met de outdoor step-up bank en het slangenparcours vormt de hoog-laag hindernis een sportief parcours voor hardlopers en andere fanatiekelingen. Deze drie sport- en beweegtoestellen hebben een natuurlijk karakter, waardoor ze helemaal passen binnen de wijk Tinga en Duinterpen. Je vindt de hoog-laag hindernis op de eerste beweeglocatie. Je komt langs deze beweeglocatie bij elke van de vijf wandelroutes van Sneek Beweegt. Volbreng jij dit parcours eenmaal of neem jij hem meermaals op in jouw sporttraining?

PowerPoint-presentatie
park-g79a304873_1920

Locatie

Je vindt het hoog-laag parcours samen met het slangenparcours en de outdoor step-up bank direct naast de Brede School Duinterpen in de wijk Tinga. Dit is direct naast het startpunt van alle vijf de sportieve wandelroutes

Oefeningen

Ruimte voor video's met oefeningen

Tips en weetjes!

GEZONDE VOEDING EN GEZONDE LEEFSTIJL

Wanneer je begint met actief sporten is een gezonde en gevarieerde voeding belangrijk. Train nooit op een lege maag en neem water mee voor tijdens of na je training.

HEB JIJ AL VAN COOL2BFIT GEHOORD?

Bij Cool 2B Fit kun je fitnessen, sporten, bewegen en lekker bezig zijn. Dit kan in een groepje, waarmee bijvoorbeeld allerlei spellen worden gespeeld. Maar het kan ook in je eentje. Lees meer...

VIER BASISOEFENINGEN VOOR EEN COMPLETE WORKOUT

Minder tijd om te trainen? Met de vier basisoefeningen squats, push ups, pull ups en sit ups heb je binnen no time een complete work out te pakken. Handig als je een keer minder tijd hebt.

Wat vind je nog meer op deze locatie?

Beweegstoestellen-05
Beweegstoestellen-07
Beweegstoestellen-09

Deel je sportieve foto!

Fotowand

Wil jij je foto hier terugzien? Gebruik dan de #Sneekbeweegt bij je bericht op Instragram en je ziet jouw foto hier verschijnen op onze fotowand.