Informatie

Ben jij op zoek naar een stoere activiteit? Dan kun je terecht in de multifunctionele kooi, oftewel kortweg multicourt genoemd. Hier kun je maar liefst zes verschillende balsporten beoefenen. Je kunt je hier dus helemaal sportief uitleven samen met je vrienden, teamgenoten of met andere buurtgenoten. Wie daag jij uit voor een sportief balspelletje? 

In het multicourt vind je niet alleen twee grotere doelen voor een echt potje voetbal, maar vind je ook vier pannadoeltjes. Daarnaast is aan beide zijden een basket te vinden. Maar naast voetbal en basketbal kun je in het multicourt ook volleyballen, tennissen, badmintonnen en Sepak Takraw beoefenen. Het multicourt is leuk en sportief voor jong en oud!

Multicourt
soccer-g31fa1bfd7_1920

Locatie

Je vindt het multicourt direct naast de Brede School Duinterpen in de wijk Tinga, dus direct naast het startpunt van alle vijf de sportieve wandelroutes. Dit is een centrale locatie binnen de wijk Tinga en Duinterpen, zodat deze voor alle jongeren gemakkelijk bereikbaar is. 

Oefeningen

Daag je vrienden of buurtgenoten uit voor een sportieve wedstrijd balsport. Je kunt in deze multifunctionele kooi maar liefst zes verschillende balsporten beoefenen. Van voetbal tot basketbal, maar ook volleybal, tennis, badminton en Sepak Takraw. Weet jij al welke je kiest?

Tips en weetjes!

WELKE VAN DE ZES SPORTEN KIES JIJ IN DE MULTIFUNCTIONELE KOOI?

In de kooi kun je zowel basketballen, volleyballen, voetballen, tennissen, badmintonnen als Sepak Takraw, een traditionele balsport uit Azië, omschreven als voetbal-volleybal op een badmintonveld, beoefenen.

Leuke beweegspelletjes voor thuis

Is het een keer slecht weer en heb je geen zin om naar buiten te gaan? Bekijk dan hier enkele leuke beweegspelletjes voor thuis. Leuk om alleen te doen, maar daag ook zeker je familie en vrienden uit!

Heb jij al van Cool2Bfit gehoord?

Bij Cool 2B Fit kun je fitnessen, sporten, bewegen en lekker bezig zijn. Dit kan in een groepje, waarmee bijvoorbeeld allerlei spellen worden gespeeld. Maar het kan ook in je eentje. Lees meer...

Wat vind je nog meer op deze locatie?

Beweegstoestellen-07
Beweegstoestellen-09
Beweegstoestellen-11

Deel je sportieve foto!

Fotowand

Wil jij je foto hier terugzien? Gebruik dan de #Sneekbeweegt bij je bericht op Instragram en je ziet jouw foto hier verschijnen op onze fotowand.