Informatie

Wil jij je hardloopronde eens uitbreiden met het volgen van een sportief parcours? De outdoor step-up bank vormt samen met het slangenparcours en de hoog-laag hindernis een klein sportparcours. Je vindt de outdoor step-up bank op de eerste beweeglocatie langs de vijf wandelroutes van Sneek Beweegt. Alle drie de sport- en balanstoestellen hebben een natuurlijk karakter, zodat deze helemaal passen binnen de wijk Tinga en Duinterpen. Heb jij jezelf al een sportdoel gesteld voor dit parcours?

PowerPoint-presentatie
park-g79a304873_1920

Locatie

Je vindt de outdoor step-up bank samen met het slangenparcours en de hoog-laag hindernis direct naast de Brede School Duinterpen in de wijk Tinga, dus direct naast het startpunt van alle vijf de sportieve wandelroutes. Dit is een centrale sportieve locatie binnen de wijk Tinga en Duinterpen. 

Oefeningen

Ruimte voor video's met oefeningen

Tips en weetjes!

Doorbreek je vaste (snack)gewoontes

Kies in plaats van een glaasje frisdrank een keer voor een minder calorierijk alternatief of een glas water. Vervang je ongezonde snack een keer voor een snoepgroente of een stuk fruit.

LEUKE BEWEEGSPELLETJES VOOR THUIS

Is het een keer slecht weer en heb je geen zin om naar buiten te gaan? Bekijk dan hier enkele leuke beweegspelletjes voor thuis. Leuk om alleen te doen, maar daag ook zeker je familie en vrienden uit!

DENK AAN EEN GOEDE WARMING-UP EN COOLINGDOWN

Voordat je met je training begint denk dan aan een goede warming-up, maar een  goede cooling down na jouw training is minstens zo belangrijk. Zo voorkom je namelijk blessures!

Wat vind je nog meer op deze locatie?

Beweegstoestellen-05
Beweegstoestellen-07
Beweegstoestellen-11

Deel je sportieve foto!

Fotowand

Wil jij je foto hier terugzien? Gebruik dan de #Sneekbeweegt bij je bericht op Instragram en je ziet jouw foto hier verschijnen op onze fotowand.