Informatie

Houd je van bootcamp of ben je gewoon een fanatieke hardloper die af en toe ook eens gebruik wil maken van een fitnesstoestel onderweg? Dan kun je de Street workout route met een lengte van 3,5 kilometer uitproberen. Langs deze route bevinden zich namelijk diverse sporttoestellen, zo ook deze power tower. Je vindt de power tower samen met het push pull multistation, welke ook geschikt is voor mindervaliden, en de fietstrainer op de vijfde locatie langs de Street workout route

Een pluspunt van deze locatie is niet alleen het mooie uitzicht, maar ook de bereikbaarheid voor ouderen en mindervaliden. Natuurlijk kun je de toestellen ook toevoegen aan je eigen vaste hardloopronde. Door de toevoeging van deze toestellen kun je als sporter of bootcamper je hardloopronde afwisselen met enkele krachtoefeningen. Daag jij je vrienden uit voor een sportieve hardloopronde?

PowerPoint-presentatie
park-g79a304873_1920

Locatie

Je vindt de power tower samen met de push pull multistation en de fietstrainer op de vijfde locatie langs de Street workout route.

Oefeningen

Ruimte voor video's met oefeningen

Tips en weetjes!

De voordelen van outdoor fitness

Bewegen in de buitenlucht is gezond. Je verbrandt namelijk niet alleen meer calorieën, maar voelt je ook gelukkiger door het aanmaken van endorfine en het contact met direct zonlicht.

KIES VOOR GEZONDE VOEDING NA JE TRAINING!

Kies voor een gezonde maaltijd na je training. Deze bevat alle voedingsstoffen die je nodig hebt, dus voldoende koolhydraten voor energie, voldoende eiwitten voor spierherstel en voldoende vocht.

Wie daag jij uit voor de challenge?

Veel Nederlanders willen minder snoepen. Ga de challenge met je vrienden, familieleden of gezin aan en kies voor gezondere alternatieven. Wissel bijvoorbeeld ook je frisdrank eens om.

Wat vind je nog meer op deze locatie?

Beweegstoestellen-17
Beweegstoestellen-21

Deel je sportieve foto!

Fotowand

Wil jij je foto hier terugzien? Gebruik dan de #Sneekbeweegt bij je bericht op Instragram en je ziet jouw foto hier verschijnen op onze fotowand.