Informatie

Ben je een fanatieke hardloper die ook houdt van een aantal sportieve oefeningen tussendoor? Dan kun je de Street workout route met een lengte van 3,5 kilometer uitproberen. Langs deze route vind je namelijk diverse toestellen, zo ook dit push pull multistation. Samen met de power tower en fietstrainer vind je deze toestellen op de vijfde locatie langs de Street workout route

Een pluspunt van deze locatie is niet alleen het mooie uitzicht, maar ook de bereikbaarheid voor ouderen en mindervaliden. Dit push pull multistation kan eveneens gebruikt worden door rolstoelgebruikers. 

Natuurlijk kun je de toestellen ook toevoegen aan je eigen vaste hardloopronde. Door de toevoeging van deze toestellen kun je als sporter of bootcamper je hardloopronde afwisselen met enkele krachtoefeningen. Daag jij je vrienden uit voor een sportieve hardloopronde?

PowerPoint-presentatie
park-g79a304873_1920

Locatie

Je vindt het push pull multistation samen met  de power tower en fietstrainer op de vijfde locatie langs de Street workout route.

Oefeningen

Ruimte voor video's met oefeningen

Tips en weetjes!

WAAROM IS WANDELEN ZO GEZOND?

Een dagelijkse wandeling is goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Het verlaagt je bloeddruk, boost je hersenfuncties en zorgt voor een gezondere spijsvertering en betere nachtrust.

Kiezen voor gezonder en duurzamer eten?

Op de website van het Voedingscentrum vind je diverse geheugensteuntjes voor een eetwissels. Deze laat een gezonder en duurzamer alternatief zien voor diverse soorten voeding.

Vind je het moeilijk om alleen te sporten?

Kies een sport die jij leuk vind om het sporten zo lang mogelijk vol te houden. Vraag daarnaast een vriend, buurman of familielid mee om te gaan sporten of sluit je aan bij een (sport)vereniging.

Wat vind je nog meer op deze locatie?

Beweegstoestellen-19
Beweegstoestellen-21

Deel je sportieve foto!

Fotowand

Wil jij je foto hier terugzien? Gebruik dan de #Sneekbeweegt bij je bericht op Instragram en je ziet jouw foto hier verschijnen op onze fotowand.