Informatie

Fanatieke hardloper in de wijk Duinterpen of Tinga in Sneek? Op de eerste locatie langs de vijf wandelroutes van Sneek Beweegt vind je drie sport- en balanstoestellen met een natuurlijk karakter, zodat deze helemaal passen binnen de wijk. Het slangenparcours vormt samen met de outdoor step-up bank en de hoog-laag hindernis een klein sportparcours. Op deze manier kun jij je hardloopronde uitbreiden met enkele extra oefeningen. Hoe vaak volbreng jij dit parcours?

PowerPoint-presentatie
park-g79a304873_1920

Locatie

Je vindt het slangenparcours direct naast de Brede School Duinterpen in de wijk Tinga, dus direct naast het startpunt van alle vijf de sportieve wandelroutes. Dit is een centrale locatie binnen de wijk Tinga en Duinterpen.

Oefeningen

Ruimte voor video's met oefeningen

Tips en weetjes!

VIER BASISOEFENINGEN VOOR EEN COMPLETE WORKOUT

Minder tijd om te trainen? Met de vier basisoefeningen squats, push ups, pull ups en sit ups heb je binnen no time een complete work out te pakken. Handig als je een keer minder tijd hebt.

MAAK GEZONDE VOEDING THUIS BESPREEKBAAR

Wil je graag gezonder eten en gezonder leven? Wanneer je dit thuis bespreekt kunnen jullie gezamenlijk gezondere keuzes maken en elkaar motiveren om deze levensstijl vol te houden.

VIJF VOORDELEN VAN BEWEGEN VOOR OUDEREN

Meer bewegen bevordert de mentale gezondheid, het zorgt voor minder vaak vallen, helpt tegen depressieve klachten, vertraagt dementie en is daarnaast goed voor mensen bij overgewicht.

Wat vind je nog meer op deze locatie?

Beweegstoestellen-05
Beweegstoestellen-09
Beweegstoestellen-11

Deel je sportieve foto!

Fotowand

Wil jij je foto hier terugzien? Gebruik dan de #Sneekbeweegt bij je bericht op Instragram en je ziet jouw foto hier verschijnen op onze fotowand.